yangın kapısı Temel Açıklaması

Wiki Article

Yaşamsal önem haiz bu konuda kapı arayan almaçlar ucuz kapı sattığını argüman fail kişilerle içinlaşabilmektedir. Ucuz yangın çıkış bapsı olası bir yangın durumunda alevleri engellemede yoksul olacağı kabilinden ortamda oluşacak zehirli doğal gazın yayılmasına da bariyer olamayacaktır.

üste, astım ve bronşit üzere teneffüs yolu emrazıyla bağlantılı olan kötü solunmasını önleyerek çevrenin korunmasına da yardımcı olurlar.

Check to enable permanent hiding of message pas and refuse all cookies if you do derece opt in. We need 2 cookies to store this setting. Otherwise you will be prompted again when opening a new browser window or new a tab.

İzolasyonlu Yangın Kapılarımız üstelik başüstüneğu derece, şık bir görünüm esenlayabilmek ciğerin kullanılacağı mekana nazaran bile tasarım edilebilir. Alfa Door yangın baplarında kullanılan ürkü pas sistemi, yangın anında kapı autardan kilitli olsa dahi kaçışı sağlamlayacak şekilde tasarlanmıştır.

Yangın kapıları, yangının bölgesel olarak muayene şeşna alınmasına yardımcı olur ve yangının gayrı bölümlere yayılmasını engelleyerek yaşama kaybını ve maddi hasarı minimize eder.

Yangın Bapsı Pratik Amacı Yangın kapılarının üretim amacı sima katkısızlığını koruyup yangın ve esrar doğal gazının etkilerinden izole etmektir. Yangın bapsı insanların kaçışlarını emin bir şekilde yapmalarına yardımcı olabilir.

Yangın kapısı 120 dakikaya kadar ısıevet dayanıklıdır. Bunun nedeni ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta kırmızıüminyum, hidrolik gereç ve maden sac kullanılmaktadır. Bu iki öz ısıya dayanıklı olmasını katkısızlar.

Yangın Bapsı Pratik Amacı Yangın baplarının yangın kapısı üretim amacı insan esenlığını koruyup yangın ve tütün tülının etkilerinden izole etmektir. Yangın kapısı insanların kaçışlarını emniyetli bir şekilde yapmalarına yardımcı olabilir.

Isıevet dayanıklı olması ve yamanı sızdırmaması yangın baplarının özel üretimli kapılar olmasından dolayıdır. İmalat öteki kapı imalatları üzere bileğildir. Dikkat edilmesi gereken noktalar vardır.

Yangın kapkaloriın (ivedi çıkış kapısının) asliye amacı olası bir ivedi durumda binanın tahliyesinin hızlı ve emin bir şeklide strüktürlmasını esenlamaktır. Aynı zamanda binanın bir bekndaki kötü, yangın, gaz yağı vs. kabil durumlarda bir anlamda izolasyon sağlamlayarak bu negatif koşulların özge katlara geçişini engellemek yahut olabilir olduğu derece geciktirmektir.

FEZA Yöntem Odası Yangın Bapsı: Yöntem odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın bapsıdır, yangın dayanımının cihetı nöbet otomasyon sistemlerine mütenasip aksesuarlarla donatılmıştır. Tertibat odası yangın kapıları camlı olur.

Yangın merdivenleri binalırken oylumluliği konutlarda 80cm, topluma kategorik kuruluşlarda 120cm, mualla katlı ofis binalarında 90cm genliğinden azca olmamalıdır. Kaçış yolları yaygınliği 180cm’den az olmamalıdır.

Yangın Çıkış Bapsı yangına dayanıklı bir malzemeden binalmalıdır. Kapının yanma süresi en az 30 dakika olmalıdır.

Yangın Kapısının üzerinde ürkü amerikan bar adı maruz bir kilit sistemi bulunur. ürkü pas evgin manzara anında kapının olanaklı olan en azca hengâm kaybı ile açılmasını sağlayıcı kapı koludur.

Report this wiki page